sodorva-tekerve

gasztro anno - így sütöttek ők, így sütök én

2017. júl 29.

Egyszerű házi fagyi a hőség napjaira

írta: meszter74
Egyszerű házi fagyi a hőség napjaira

Nyakunkon a hőséghullám! Ha még a fagyizóig sem bírnátok elvonszolni magatokat, dobd össze ezt a jeges gombócot! Néhány óráig pihennie kell ugyan a mélyhűtőben, de ha este összekevered másnap már akár reggel kanalazhatjátok. :)  

Tovább Szólj hozzá

2017. júl 26.

A zalai zserbó avagy a friss baracklekvár avatása

írta: meszter74
A zalai zserbó avagy a friss baracklekvár avatása

Most, hogy a spájzban sorakoznak a friss dzsemes üvegek, végre kipróbálhatom azokat a recepteket, amiknek alapanyaga a HÁZI baracklekvár. Utóbbi elkészítéséről azért nem tudok beszámolni, mert helyettem megalkották a szüleim, szóval nekünk csak arra kell koncentrálnunk, hogy ne romoljon meg idő…

Tovább Szólj hozzá

dió lekvár baracklekvár zserbó csokimáz

süti beállítások módosítása