sodorva-tekerve

gasztro anno - így sütöttek ők, így sütök én

2017. már 30.

Ropireform II. – A medvehagymás olasz rudak

írta: meszter74
Ropireform II. – A medvehagymás olasz rudak

Amikor megsütöttem nemrégiben az olasz ropit, új utat nyitottam meg a rágcsálni valók terén. Kipróbáltam natúran, snidlingesen, rozmaringosan és más recepteket is teszteltem. Véletlenül találtam rá nagy kedvencem Hugh Fearnley-Whittingstall  könyvében is egy grissini (az olasz kenyérrudacska)…

Tovább Szólj hozzá

medvehagyma grissini kenyérrúd

2017. már 27.

A székely pite

írta: meszter74
A székely pite

Valójában itt most nem is egy pite történetét olvashatjátok, hanem egy kísérletét. Ennek alapja pedig a gasztroirodalom egyik jeles darabja, méghozzá Erdélyből: Hasznos útmutató a középosztály számára – így olvasható az ajánlásban – az Erdélyi konyha,  Kolozsvári szakácskönyv című szakirodalom,…

Tovább Szólj hozzá

pite tészta meggyes mandulás kolozsvári szakácskönyv

süti beállítások módosítása